Логотип

Зимнівська територіальна громада

Волинська область, Володимир-Волинський район

26.02.2022 16:25

Друзі, колеги та жителі громади

Уже третій день йде бій за нашу свободу! Я вірю, що кожен з нас молиться за усіх наших захисників, допомагають нашим військам і допомагаєте один одному!

Ми з старостами нашої громади стараємось по-максимуму збирати інформацію і попереджати вас про небезпеку вчасно. ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ:

- перевірте стан укриття, ознайомтеся зі спорудою, її внутрішнім

плануванням;

- зробіть запаси питної та технічної води, продуктів тривалого

зберігання;

- перевірте наявність в аптечці засобів надання першої медичної допомоги і продумайте, які ліки можуть знадобитися протягом тривалого часу;

- підготуйте засоби для гасіння пожежі;

- подбайте про альтернативні засоби освітлення (ліхтарики, свічки) на випадок відключення енергопостачання;

- підготуйте засоби для приготування їжі у разі відсутності газу і

електрики;

- організуйте найнеобхідніші речі та документи так, щоб швидко зібрати їх у випадку термінової евакуації або переходу до сховищ;

- подбайте про справність приватного транспорту і запас палива для вчасної евакуації з небезпечного району.

Зберігайте спокій і концентрацію. Від цього залежатиме, наскільки вправно і швидко ми зможемо впоратися з кризою і мінімізувати її наслідки.

У кризових умовах проти нас діятимуть численні фактори, зокрема емоції. Тому пам'ятайте, що в критичний момент необхідно бути зібраними і сфокусованими, не реагувати на можливі провокації.

І, будь ласка, ФІЛЬТРУЙТЕ інформацію! ДОВІРЯЙТЕ тільки офіційним джерелам. НЕВІДКРИВАЙТЕ повідомлення від невідомих номерів. НЕ ПОШИРЮЙТЕ інформацію про пересування і дії нашої армії. І навпаки, ПОШИРЮЙТЕ інформацію про нападників, щоб попередити наших захисників.

І коли поширюєте інформацію про те що відбувається в нашій країні, відмічайте знайомих з Російської федерації та інших країн, щоб бачили, що насправді відбувається на нашій землі.

621a377b57aca.jpg