Логотип

Зимнівська територіальна громада

Волинська область, Володимир-Волинський район

06.12.2023 11:05

Захисника і покровителя дітей Миколая Чудотворця здавна шанують в Україні

6570373f5daee__IMG_6434.jpeg

Вважається, що саме він наповнює маленькі серця вірою у здійснення найзаповітніших  мрій. Усі діти з нетерпінням очікують цей день і кожен бажає отримати свого омріяного “миколайчика”. Це світле свято завжди несе радість і надію, віру в чудеса.

Сьогодні наша увага особливо необхідна дітям, які  від незалежних від них причин, опинились в складних життєвих обставинах. Підтримати їх, подарувати  віру в казку, віру в краще, показати, що вони потрібні суспільству - це і є справжнє диво для дітлахів, а радість в їхніх очах - це найкращий подарунок для нас дорослих.

Традиційно з нагоди Дня святого Миколая в Зимнівській сільській раді спільними зусиллями, аби допомогти діткам повірити у справжнє диво, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика, службою у справах дітей Зимнівської сільської ради придбано та вручено подарунки для 15 дітей з числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, та дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, які навчаються у навчальних закладах нашої громади,  на загальну суму 12 000 грн.

Діти - це наше майбутнє! Тож нехай  святий Миколай у цей святковий день принесе усім діткам надію, мирне небо, здоров’я, здійсненння найпотаємніших дитячих мрій та багато приємних подарунків.

IMG_6433.jpg