Логотип

Зимнівська територіальна громада

Волинська область, Володимир-Волинський район

16.11.2023 15:58

У Зимнівській громаді відкрили робоче місце для самообслуговування громадян

65562d5f4dc2d__photo1700142090.jpeg

16 листопада ЦНАП Зимнівської територіальної громади було відкрито робоче місце для самообслуговування громадян. Це стало можливим завдяки підтримці програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією.

Робоче місце для самообслуговування оснащене комп’ютером, принтером та сканером. На комп’ютері встановлено програмне забезпечення, яке дозволяє громадянам самостійно отримувати та подавати документи, а також оплачувати послуги. Також є можливість скористатися сервісами, що доступні на порталі «Дія».

Для користування робочим місцем для самообслуговування не потрібна реєстрація чи наявність електронного підпису. Громадяни можуть отримати консультацію у працівників ЦНАПу або самостійно ознайомитися з інструкцією щодо користування програмним забезпеченням.

Відкриття робочого місця для самообслуговування є важливим кроком у напрямку цифровізації адміністративних послуг. Воно дозволить громадянам отримувати необхідні послуги швидко та зручно, не витрачаючи час на черги.

Дякуємо програмі EGAP за підтримку, яка дозволяє нам впроваджувати інноваційні проекти та покращувати якість надання адміністративних послуг громадянам Зимнівської громади.

photo1700142096.jpg photo1700142102.jpg