Логотип

Зимнівська територіальна громада

Волинська область, Володимир-Волинський район

18.12.2023 15:23

Крок до цифрової податкової у цифровій державі

658048046a0d4__photo.jpg

Володимир-Волинська ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області підтримує сучасний етап діджиталізації в країні, який надає формат зручного спілкування з контролюючими органами. Задля покращення податкового супроводу платникам податків дозволяють обрати найбільш зручний та прийнятний варіант спілкування з податковою, а саме: мобільний застосунок «Моя податкова» та електронне звітування через Електронний кабінет.

З вересня 2023 року впроваджено в промислову експлуатацію Державною податковою службою безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова», який є простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку, реєстр страхувальників, реєстр неприбуткових установ та організацій.

Інші сервіси: «Мої дані», «Послуги», «Повідомлення», «Реєстри» - доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – ДіяПідпис, SmartID від ПриватБанку та інші.

Електронний кабінет – це взаємодія платників податків та ДПС з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, який налічує понад 130 електронних сервісів, що забезпечують можливість реалізації платниками податків та громадянами прав та обов’язків, визначених Податковим кодексом України та іншими нормативно-правовими актами.